10 vuoden takuuKymmenen vuoden takuu valituille Rolandin digitaalipianoille

Me Rolandilla olemme kehittäneet digitaalipianoja yli neljän vuosikymmenen ajan, joten me tiedämme, kuinka tehdään piano, joka kestää. Tiedämme myös, että laadukkaan pianon hankinta on pitkäaikainen sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin ajan kanssa. Siksi tarjoamme nyt ilmaisen 10 vuoden takuun kaikille Roland HP-504/506/508/603/605, LX-15e/7/17 ja HPi-50e -digitaalipianoille.
Rolandin 10 vuoden takuu suojaa pianoasi valmistusvirheiden aiheuttamilta vioilta ja se on markkinoiden pisin takuuaika. Voimme tarjota tämän takuun johtuen poikkeuksellisesta kestävyydestä ja käsityötaidosta, joka liittyy digitaalipianoihimme – meidän soittimemme on tarkoitettu soitettaviksi ja nautittaviksi vuosiksi eteenpäin.

Kymmenessä vuodessa voi tapahtua paljon

Voit aloittaa aivan alusta, ja kehittyä siinä ajassa taidokkaaksi pianistiksi. Tai jos ostit pianon lapsillesi, haluat varmistaa, että he voivat soittaa valitsemallasi pianolla vielä vuosia. Minkä hyvänsä polun valitset, on rauhoittavaa tietää, että Roland-pianosi seuraa mukanasi polun joka askeleella; muut valmistajat voivat väittää samaa – mutta vain Roland takaa sen.


10 vuoden takuun ehdot löydät
täältä.Uutiset