Company

Tuotemerkin ja yrityksen verkkotunnus

Luotettu tuotemerkki ja tuotevalikoima, joka perustuu huippuluokan teknologiaan ja rajattomiin ideoihin. Vuosikausia maailman johtavana elektronisten soittimien valmistajana Roland laajentaa liiketoimintaa ja toteuttaa useamman merkin strategiaa .

Elektroniset musiikkilaitteet

Rolandin tärkeimmät tuoteryhmät ovat erilaiset elektroniset instrumentit, kuten kotipianot, keikkapianot, syntikat, rummut jne. Näitä tuotteita rakastavat, ja niihin myös luottavat, useat vasta-alkajat sekä huippusoittajat ja artistit.

Kitaratuotteet

Tämä tuoteryhmä sisältää laajan kattauksen laitteita kitaristeille, jotka haluavat ainoastaan parasta - BOSS-efektit, kitaravahvistimet, kitarasyntikat jne.

Kotisoittimet

Pääasiassa kosketinsoittimia, kuten kotipianot, urut, harmonikat jne. Näiden soittimien parissa viihtyvät kaikki.

Video-, Audio- ja tietokonetuotteet ammattikäyttöön

Tähän tuoteryhmään kuuluvat ammattikäyttöön suunnitellut äänilaitteet, video- ja streamaustuotteet sekä tietokoneeseen liitettävät laitteet.

Muut merkit

BOSS

Vuoden 1977 ensimmäisestä pikkupedaalista lähtien BOSS-tuotemerkki on toteuttanut kitaristien toiveita ja edustaa lajinsa ehdotonta eliittiä.

http://dk.boss.info

Rodgers

Arvostettu klassisten urkujen merkki RODGERS ja digitaaliteknologian taitaja Roland yhdesssä. Uskomattoman komeat ja on mahtavaääniset urut, jotka toteuttavat vaativankin urkurin toiveet.

http://www.rodgersinstruments.co.uk

Roland Suomi