Company

Roland

Historia ja filosofia

Aina perustamisvuodestamme 1972 asti on missiomme ollut suunnitella ja valmistaa soittimia, joiden sointia on ilo kuunnella. Päätimme jo aikaisessa vaiheessa, että piisiru on se kulmakivi, jolle uusien soitinten, uusien sointien sekä kaikenlaisten muusikoiden tarvitsemien laitteiden kehitystyön perusta lasketaan.
Johtava asemamme tämän päivän digitaalisten soittimien valmistajien joukossa perustuu pitkälti uusien, innovatiivisten valmistus- ja kehitysmenetelmien käyttöönottoon mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. 

Monipuolisten, inspiroivien tuotteiden valikoima on meille kunnia-asia. Haluamme tuoda musiikkia ja ihmisiä lähemmäksi toisiaan. Oltuamme yli 30 vuotta alalla olemme viimeisimpänä uutena alueena ottaneet toimintaamme mukaan multimediatuotteet, sitä kautta olemme saaneet uuden ulottuvuuden konseptiimme; musiikin pitää tulla sydämestä. Kun kyseessä on digitaaliset soittimet ja instrumentit, vain mielikuvitus asettaa rajat.

Me jatkamme tuotekehittelyä sekä uusien, aina korkeampilaatuisten soitinten valmistusta. Haluamme levittää, osana maailmanlaajuista Roland-perhettä, parhaalla mahdollisella tavalla musiikin tekemisen iloa sekä toimia korkeatasoisen ja asiantuntevan asiakaskuntamme arvoisella tavalla.

Roland Scandinavia

Rolandin karismaattinen perustaja Mr.Kakehashi ja Rolandin entinen toimitusjohtaja Erik Gramkow perustivat Roland Scandinavian (Joint Venture) vuonna 1981. Perustamisensa jälkeen Roland Scandinavia on kehittynyt huimaa vauhtia ja kuuluu nykyään oman alansa markkinajohtajiin.

Roland Scandinavia työllistää tällä hetkellä yli 50 henkilöä, joista 30 työskentelee pääkonttorissa Kööpenhaminassa. Loput parikymmentä työntekijää työskentelee paikallisissa myyntikonttoreissa Tukholmassa, Helsingissä ja Oslossa.

Roland Scandinavian edustamat tuotemerkit kaikissa neljässä maassa ovat Roland, BOSS ja Rodgers. Baltian maissa sekä Venäjällä tuotemerkkeinä ovat Roland ja BOSS.

Roland Suomi